Premi Reina Sofía 2013 a Khuskan Jaku!!

Estem molt contents i orgullosos de poder comunicar-vos que el premi Reina Sofia de Rehabilitació i d’Integració 2013 anirà a parar aquest any a Khuskan Jaku, la contrapart a Bolívia de Castellví Solidari – Junts Podem.

El Real Patronato de la Persona con Discapacidad, presidit per la Reina, ens va comunicar la noticia aquest divendres. Volem compartir l’alegria amb tots vosaltres, socis i amics de l’associació, ja que sense el vostre recolzament els projectes que es financien i recolzen des d’aquí i que Khuskan Jaku materialitza a Bolívia no podrien ser realitat.

Aquest premi d’una institució com el Real Patronato de la Persona con Discapacidad suposa un aval i un reconeixement al treball realitzat per Khuskan Jaku durant tot aquest temps i ens anima a continuar treballant en la millora de l’atenció a les persones amb discapacitat a Bolívia.

Com tots sabeu, Khuskan Jaku va començar a fer els seus projectes l’any 1997 de la mà de Castellví Solidari – Junts Podem i es va constituir formalment el 2004 amb una junta presidida per Ivet Loredo i de la qual també forma part Conxa Bugié. Khuskan Jaku desenvolupa a Bolívia projectes per a persones amb discapacitat, els destinats a nens i nenes finançats per Castellví Solidari – Junts Podem (podeu consultar-los al web) i els destinats a joves i adults finançats per l’associació AMICA (Cantàbria).

El premi, dotat amb 25.000 euros i que s’entregarà el maig a Madrid, té per finalitat “recompensar una tasca continuada, duta a terme durant 10 anys o més, d’investigació científico-tècnica en el camp de la rehabilitació de la discapacitat en les seves diferents vessants i en la recerca de la integració de les persones a la societat”.

Enhorabona a Khuskan Jaku per aquest reconeixement a la feina feta!!!

Aquí podeu veure la presentació de la feina fet per Khuskan Jaku:

I aquí la llista de col·laboradors: