Carta de Conxa Bugié, presidenta sortint

Benvolguts socis, amics i col·laboradors

L’11 de maig ha estat un dia força especial per a Castellví Solidari Junts Podem (CSJP) i també per a mi, en produir-se un relleu important a la presidència que s’ha fet amb molta tranquil·litat i normalitat, però també amb la certesa de que CSJP donava un pas important.

He de dir que després de 15 anys i 4 mesos d’exercir com a presidenta tenia ganes d’un relleu. Creia que seria bo i necessari, per a mi i per a CSJP, però no sortia la persona indicada. Quan l’Anna va repetir a Bolívia per segon any la vaig conèixer més, es va encendre la llum i vaig pensar que el relleu podia produir-se: vaig considerar que era la persona indicada. Ja ho havíem començat a parlar l’any passat i finalment va ser  possible. Ja estava bastant convençuda crec, però ho va acabar d’estar en veure la possibilitat de constituir un equip tècnic amb tres companyes més: la Maria Rosa, la Cristina i la Verónica… I amb mi, que em quedo un temps més (intentaré no fer masa nosa…).

Estic convençuda de que, amb el suport de tota la junta, continuaran fent possible el pont entre  Bolívia i Espanya,  el pont entre persones que no tenen accés a serveis bàsics i imprescindibles per la seva salut i d’altres que consideren aquest fet una injustícia i, a més d’intentar canviar les condicions que fan posible aquestes desigualtats, volen exercir la solidaritat i  ajudar  a millorar la situació d’alguns nens i nenes i  famílies mentre aquestes no canvien.

Un brindis per les noves companyes a la junta!  Un brindis especial per la nova presidenta,  Anna Castells! Petons, abraçades, bons desitjos  a la nova junta!

El nostre reconeixement per les persones que deixen la junta però que continuaran donant-hi suport: Maria Paz Alises, present també desde la fundació i per a la Fina Nadal, que dins la junta i fora d’ella també ha donat sempre suport.

Socis, amics i col-laboradors, segur que compartiu la nostra alegria i continuareu, en la mesura de les possibilitats de cadascú, donant suport  a projectes i activitats.

JUNTS PODEM!

Conxa Bugié i Albaladejo
Presidenta de Castellví Solidari Junts Podem 1996-2013