Carta d’Anna Castells, nova presidenta de Castellví Solidari – Junts Podem

Benvolguts socis, col·laboradors i amics de Castellví Solidari- Junts Podem,

Quan vaig anar la primera vegada a Bolívia, ara fa tres anys, va ser una gran experiència, sobretot a nivell personal. No pensava que acabaria estant a la junta, i menys que n’acabaria sent la presidenta. La veritat és que aquest nomfa respecte. Però m’ho he agafat amb molta il·lusió i amb ganes de començar un treball en equip. Per mi aquest càrrec és bàsicament representatiu i espero que tots els que siguem a la junta farem un gran treball en equip, perquè així és com jo entenc la feina en les associacions i entitats, enriquint-nos de la experiència, opinions i saber de cadascun de nosaltres.

Per a totes les que entrem ara a la junta és molt important que la Conxa encara estigui al nostre costat i també la resta de gent de la junta i l’equip de col·laboradors que ja porta temps treballant per l’associació. Són moltes coses noves, moltes coses a tenir en compte, i saber que comptem amb la seva  ajuda i experiència és una gran sort!!!

Però el mes important serà continuar comptant amb vosaltres, socis i amics de Castellví Solidari – Junts Podem , que sou els que feu possible l’existèencia de l’associació, que creieu com nosaltres que Junts Podem canviar algunes coses…

Espero que entre tots fem una gran feina i puguem seguir endavant amb aquest gran projecte!!

Una abraçada!

Anna Castells

Presidenta de Castellví Solidari – Junts Podem