Hem canviat de nom: ara som Atenció Precoç Solidària-Junts Podem!

Amb l’any 2015 estrenem nom nou: l’associació ara es diu ATENCIÓ PRECOÇ SOLIDÀRIA-JUNTS PODEM. Com ja us vàrem informar abans de l’estiu, la nova junta ens vàrem plantejar el canvi de nom de l’associació amb l’objectiu de que estigués més vinculat amb el treball que es fa a Oruro, el treball amb infants amb discapacitat i la construcció d’un centre d’atenció integral per aquests infants. Pensem que el nom nou pot ajudar a que més persones coneguin la tasca que durant tants anys s’ha anat assolint i a fer crèixer la nostra associació.

El nom Atenció Precoç Solidària-Junts Podem va ser el més votat d’entre les propostes dels socis i els membres de la junta. Des del 20 de novembre de 2014, aquest nom ja representa a la nostra associació.

Conservem la segona part del nom: Junts Podem, perquè en aquests anys hem comprovat que aquest enunciat és cert (junts hem pogut fer moltes coses!), ens identifica amb el nom anterior i també amb la contrapart a Oruro: Khuskan Jaku, que en Quechua significa Vamos Juntos.

Tenim ganes de treballar i de seguir avançant, però sense deixar enrere les arrels i l’essència de la nostra i també vostra associació ja que cadascun de vosaltres ha ajudat a que la nostra associació hagi arribat fins on és ara.

Moltes gràcies!!

———————–

Aspectes legals del canvi de nom:

L’associació canvia el seu nom, però manté la seva identitat i antiguetat, amb el mateix NIF i el reconeixement com a entitat d’interés social.

Es manté també el mateix compte bancari a TRIODOS BANK (també el de LA CAIXA, però en aquest proper any voldríem centralitzar tota la tresoraria a TRIODOS, Banca Ètica.)

A partir de gener de 2015 els rebuts us arribaran amb el nom nou: Associació Atenció Precoç Solidària- Junts Podem. No és necessari que feu cap gestió.

També el certificat de les donacions efectuades l’any 2014 per desgravar a la declaració de la renda seran amb el nom nou, encara que hagin sigut efectives abans del canvi de nom.