La Reina Sofía reconeix la feina feta a Bolívia

Premi Reina Sofia de Rehabilitació i d’Integració 2013

Premi Reina Sofia de Rehabilitació i d’Integració 2013

La Reina va fer entrega dimarts passat a Ivet Loredo, presidenta de Khuskan Jaku (la nostra contrapart a Bolívia), del Premi Reina Sofía de Rehabilitació i Integració. A l’acte, que va tenir lloc al Palacio de la Zarzuela, també hi va assistir Conxa Bugié en representació de tots els socis, voluntaris i col·laboradors de Castellví Solidari – Junts Podem. Amb el vostre ajut i aportacions heu ajudat a fer-ho possible!! Moltes gràcies i moltes felicitats per la part que us toca!!

Aquest dissabte farem un dinar pica-pica (a casa de la Conxa, cap a les 13 hores) per celebrar  el premi amb la Ivet, que ens posarà al dia de l’estat dels projectes a Oruro. Qui vulgui apuntar-s’hi agraïrem que ho comuniqui al mail de l’associació avisant i que porti alguna cosa de menjar per compartir.

Premi Reina Sofia de Rehabilitació i d’Integració 2013

Premi Reina Sofia de Rehabilitació i d’Integració 2013

El reconeixement a Khuskan Jaku ens omple d’orgull i de satisfacció , ja que és un aval a la feina de Khuskan Jaku, als projectes per a infants amb discapacitat que (dia a dia al llarg de molts anys) s’han impulsat i recolzat desde Castellví Solidari – Junts Podem. El premi, alhora, referma encara més la nostra convicció i voluntat per seguir intentant ajudar a construir un món una mica més just!

Com tots sabeu, Khuskan Jaku va començar a fer els seus projectes l’any 1997 de la mà de Castellví Solidari – Junts Podem i desenvolupa a Bolívia projectes per a persones amb discapacitat , els destinats a nens i nenes estan finançats per Castellví Solidari – Junts Podem (podeu consultar-los al web) i els  destinats a joves i adults  per l’associació AMICA (Cantàbria).

En l’àmbit espanyol, dimarts també van ser distingits amb el Premi Reina Sofia 2013 de Rehabilitació i Integració el catedràtic Miguel Ángel Verdugo, titular de la primera càtedra d’Espanya dedicada específicament a la discapacitat, i la Federació Estatal de Professionals d’Atenció Primerenca – GAT, autora del Libro Blanco de la Atención Temprana, traduit a diversos idiomes, i en el que  van participar de forma molt activa diverses persones sòcies i actives col·laboradores de CSJP.

Les localitats espanyoles de Logronyo, Linares (Jaén) i Frigiliana (Màlaga) i les poblacions iberoamericanes de Canelones (Uruguai) i Socorro (Brasil) van ser premiades en reconeixement pels esforços per convertir aquests municipis en llocs més habitables i accesibles per a
les persones amb discapacitat.

Premi Reina Sofia de Rehabilitació i d’Integració 2013

Premi Reina Sofia de Rehabilitació i d’Integració 2013