Fes-te soci!

Si et preocupen les desigualtats entre primer i tercer món i t’interessen els nostres projectes, pots sumar-te a nosaltres i col·laborar de diferents maneres:

Fent-te soci
Els projectes necessiten de finançament i la principal font d’ingressos la constitueixen les quotes del socis.
Una quota de 22 euros mensuals ens permet donar atenció a un nen amb discapacitat.
Amb 15 euros mensuals financem una plaça de menjador.
La quota mínima per fer-se soci és de 15 euros l’any.

Aportant els teus coneixements i/o activitat professional
Treballem principalment amb nens i nenes amb discapacitat. Els professionals d’aquest àmbit ens podeu ser de gran ajuda tant a España com a Bolívia.
Però tambè si sou d’altres perfils professionals és molt probable que ens pugueu ajudar.
Esperem les vostres propostes: castellvisolidari@gmail.com!

Totes les activitats de l’associació tenen caràcter voluntari.

Donacions
Aportacions econòmiques puntuals: ens permeten la compra de material, enviaments o l’inici de nous projectes. Les aportacions realitzades tant per empreses com particulars desgraven a la declaració de la renda. El nostre compte corrent Compte corrent és el ES63 1491 0001 2610 0836 2129 (Triodos Bank, banca ètica).

Aportacions de material per enviar a Bolívia: cada any fem arribar material de rehabilitació que a Bolívia és molt car o difícil d’obtenir: cadires de rodes infantils, bipedestadors, etc. Per als nens amb paràlisi cerebral també són especialment útils els ordinadors portàtils.

Aportacions de material per a les activitats: productes alimentaris per al sopar solidari i articles diversos per a premis i rifes. Les empreses col·laboradores sempre són mencionade durant l’activitat.